Mennyivel könnyebb így :) | Workflow Station | Desk Setup #2

Sziasztok! A Kingston Technology nemrégiben bemutatta a Workflow Stationt, ami egy kifejezetten jópofa moduláris USB HUB, új szerzemény a mindennapjaimhoz.
Link: kings.tn/3voZBdK

Kövessetek minket:
- Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
- Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
- Facebook: goo.gl/WqeizY
- Instagram: goo.gl/Dzp2vD
- Weboldal: goo.gl/9SnNRv
- Twitter: goo.gl/zYw3gU
- Email: info@tech2.hu

Időbélyegek:
00:00 - Szokásos felvezetés
00:45 - Mi van a doboz(ok)ban?
01:31 - Imádom, de az unboxing...
02:02 - Előtte és utána
03:30 - Nem ez az egyetlen opció
03:45 - A modularitás KIRÁLY!
04:59 - Specifikációk
05:22 - T5 SSD-hez tökéletes, T7-hez is oké /speedtest
05:47 - Kompatibilitás, anyaghasználat
06:10 - Előnyök és két bónusz
06:37 - Kinek jó ez? Összegzés

FONTOS! A videó elkészítéséért a Kingston nem fizetett semmit, viszont az fontos, hogy a terméket megtarthattam. Ez persze nem befolyásolja a véleményalkotást.

GY.I.K.
- Te kecskeméti vagy? Igen :)
- Mi az a számláló a háttérben?: www.youtube.com/watch?v=GTxhl...
- Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
- Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
- Hogyan készül egy Tech2 videó?: www.youtube.com/watch?v=m-yOi...

Tagek:
tech2, tech2hu, kingston, kingston workflow station, kingston workflow station bemutató, kingston workflow station teszt, kingston workflow station vélemény, workflow, workflow station, workflow station bemutató, sd olvasó, kingston sd, canvas react, canvas react plus, samsung t7, ssd, sd, kártyaolvasó

Megjegyzés 

 1. Ádám Korondán

  Ádám Korondán

  5 napja

  Ki tudnám használni.

 2. Ádám Korondán

  Ádám Korondán

  5 napja

  Miért ne?

 3. Zwack86

  Zwack86

  16 napja

  Szia Laci, engem a videóból ami a legjobban érdekel az a monitoron a háttér, vagy képernyőkímélő vagy mi az :) nagyon tetszik :) mi ennek a neve? igaz ez 1 mac de talán létezik windozra is, utánanéznék csak kéne a neve :)

 4. László H.

  László H.

  18 napja

  Három fényképezőgépem van, mindegyikhez két SD kártya van, így biztosan ki tudnám használni.

 5. Patric Rybak

  Patric Rybak

  18 napja

  Dobjatok már ide egy lájkot, hogy megreformáljuk a csomagolást! Gyűlölöm mikor egy pendrive-hoz már esőtáncot kell járni, hogy kikerüljön abból a műanyag szemétből!

 6. Fa - Alma

  Fa - Alma

  19 napja

  De Ez a dokkoló még Linuxon is működik?

 7. Henrik H

  Henrik H

  19 napja

  A kemény csomagolás megvédi az eszközt. Ha nem fér el egymás mellett két csatlakozóban egy időben adathordozó, akkor az egyik lyukba beledugsz egy usb hosszabbítót.

  • Henrik H

   Henrik H

   19 napja

   De kombinálhatod elosztóval is.

 8. # Gyuri190.

  # Gyuri190.

  19 napja

  Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy a samsung galaxy note 10 lite tepefonjának a pen eszközén a kis gomb az milyen célra szolgál? Köszönöm előre is a válaszodat!

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   19 napja

   Szia, ha közel van a toll a kijelzőhöz, akkor a gombot megnyomva előjön egy eszköztár.

 9. Előd Ákos

  Előd Ákos

  20 napja

  Tervezel esetleg olyan videókat, amiben régebbi készülékeket (pl. Galaxy S9, S8) mutatsz be úgy, hogy van-e létjogosultsága 2021-ben?

 10. _RooB _

  _RooB _

  20 napja

  Szia Laci! Te szerinted a Galaxy A72 gördülékenyen vinné (eredeti) a Gta SA-t A kisöcsém kérdi, mert ha laggolna akkor inkább nem adna ki érte pénzt.

 11. Meditációs Csirke

  Meditációs Csirke

  20 napja

  te komoly mac minit használsz? most iratkozok le!

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   20 napja

   na és ez számodra miért probléma? Nagyon kiváncsi vagyok :D

 12. Kiskaresz03

  Kiskaresz03

  20 napja

  hajaj mi lesz itt ha a Kingston megkeres, hogy te legyél Duplatechnológiás csomagolástechnikus és dizájner László!

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   20 napja

   adom :D

 13. Botond Kis

  Botond Kis

  20 napja

  Hú de jó kütyü, szerintem szerezni fogok egyet.

 14. Mihály Rozmán

  Mihály Rozmán

  20 napja

  csak, hogy a témánál maradjak: Laci légyszi gyere velem BFME-zni! 2 hete tolom, de csak AI ellen játszottam eddig, nem találok magyar arcokat.

 15. Vito Franzini

  Vito Franzini

  20 napja

  Nagyon jó kis eszköznek tűnik, bár én egyáltalán nem tudnám kihasználni ! 🤗 Viszont ha már írok, lenne egy kérdésem . Szerinted mi okozhatja azt a problémát, hogy (az ár miatt aliról rendelt [Samsung Evo10-es 512Gb]) sd kártyám többszöri formatálás után sem enged pl egyes videókat lejátszani ? Egy sorozat 45perces részei a belső tárhelyben simán lejátszhatók, de a kártyán nem indulnak el, vagy 00:00 lesz az időtartamuk, esetleg bezavarják még a gyári videó lejátszó appot is és a ⏸️ gomb eltűnik és egy "érzéketlen" ⏹️ lesz helyette (Előtte egyszersem sem és azóta a régi kártyámmal sem tapasztalok hasonlót ). 🤔 Ui: jók a videóid ! 🤗

 16. Sándor Gordon Lipcsei

  Sándor Gordon Lipcsei

  21 napja

  Vajon egy USB-C vel rendelkező telefont rá lehet tenni?

 17. Erik Kormos

  Erik Kormos

  21 napja

  Jó cucc. De nyílván a minőségnek ára van. Nekem elég egy 7 pontos Blitzwolf usb hub a Macbook airemhez!

 18. Dymon32

  Dymon32

  21 napja

  2:40 Én a tv nél voltam így, mindíg hátranyúlkálni, bénázni ott ráadásul kedvesem picit hevesebb természet, így egy usb 3.0 hosszabbítót szerváltam, így már 2 db usb egység is befér :)

 19. Ampervadasz750kv

  Ampervadasz750kv

  21 napja

  Ez a megoldás tényleg zseniális. Ezért az árért ez egy kincs kifejezetten célfeladatra. Laci egy kérdésem lenne hozzád hasonló feladat megoldása reményében. Tervezel bemutatni a közeljövőben hasonló dokkolóról, külső mobile rack -ről csak SATA SAS SSD / HDD adathordozó megoldásokra? Most ezzel vagyok kicsit megakadva. Alap eset a megveszed használod katógira felett sorolom be magam e téren. Nekem számít a üzemelés poziciója (sérült HDD esetén nem mindegy a csapágyterhelés, meg úgy alapból erre odafigyelek), az egység rögzítésének a módja, fiókos e, milyen fizikai méretet fogad be magasságra, van e hűtése, szabaályozható, esetleg te is beletudsz szólni, a rendszertől tud e idle parancsot fogadni ( az eszköz saját idle állapotán túl persze ), unmountnál rendesen kiparkol és leáll e a tányér ( HDD esetében persze de az SSD -nél sem mindegy pl. tiltott pufferürités bekapcsolása melett pl.) van e és milyen több lemezes megoldás (2, 4) aminél fogva JOBD, RAID megoldások, adathordozó klónozási lehetőség nem csak bájt szinten hanem fájlkülönség alapján ( hajazva a RAID -ra de nem RAID alapon!) és mindez nem csak Win, hanem Mac -es környezetre is vetítve. Talán a SAS megoldást eltudom engedni, mert erre van külön PC, meg nem gyakori eset. 1-2-4T -ás HDD -kkel és SSD -kkel foglalkozom (még) akár sérült akár ép, a fájlrendszer szinte bármi szóba tud jönni. A fő az adatmentés, vagy biztonsági másolat készítés. Jelenleg nem cég vagyok szóval halandóbb mint valaha, azonban túl kevés információt találtam a neten. Valamiért azt látom, hogy nagyon kevesen foglalkoznak a témával, ahol meg tudtak válaszolni ott meg a NAS -t mint "mgoldást" javasolták ami nekem erős hidegzuhany volt mert tudjuk, hogy ez más világ... Tudom ez a kategória erősen 50+ -os árcédula felett van, azonban most egy egy lemezes külső rack -et használok USB2.0 képességgel ami egy általános adatmentés esetén rendes kínszenvedés lenne, ezért ezt az egységet csak akkor használom, ha szektrorról szektorra kell adatot kinyerni / helyre állítani egy sérült HDD -ről. Nagyából erős a téma tudom, rengeteg a kérdés, de azt gondolom evvel a szegmenssel biztossan megfogsz pár advanced user-t könnyeztetni, közöttük engem is. :) Csak így tovább, tettszik a VR -os kooperálás mint pl. a legutóbbi mikor a Jani veled trollkodta be a tehvidójukat. Nagyon bejön! :)

 20. Zsolt Simon

  Zsolt Simon

  21 napja

  Szia Laci! Jok a videoid. Nem latom at 100% a rendszeredet es az igenyeidet, de nem lenne szamodra elönyösebb egy otthoni felhöt kiepiteni, azaz egy NAS-t?

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   21 napja

   Szia, köszi a tippet. Gondolkodtam anno benne, de ideálisabb a külső SSD. Gyorsabb mint a NAS és ha rendezvényre kell mennem, pl. MWC, akkor is jobb így azért.

 21. Laszlo Szabo

  Laszlo Szabo

  21 napja

  Elégé gagyi hatásu. 😊 Ennyi pénzért drága....

 22. Andor Miskolczy

  Andor Miskolczy

  21 napja

  Biztos jó, de a samsung dex, az szerintem egy magasabb színvonalú termék

  • Laszlo Szabo

   Laszlo Szabo

   21 napja

   Sokkal 😊

 23. Benedek Dibáci

  Benedek Dibáci

  21 napja

  Hát ha drága ha nem az, hogy a modukok rendesen lötyögnek benne engem irritálna, szerintem gagyi hatása van, hiába fogja az usb c, közbe lötyögnek benne a modulok...és ennek semmi köze ahoz, hogy ki lehessen venni. Mivel hozzá gyártott modulok vannak így könnyen lehetett volna meg oldani hogy szépen passoljanak bele ahogy kell....ne lötyögjenek mint egy eltört csatlakozó. Csak a lötyögés miatt már nem kell se így se úgy. Nem tudom egy jó cuccot ami még drága is...mert ugye miért ne...de valami kis hülyeséggel el rontják..pl az ilyen lötyögős elméretezett dokkal.

  • Benedek Dibáci

   Benedek Dibáci

   20 napja

   @Tibor Horváth hát na irritál ha valami gagyi hatású

  • Tibor Horváth

   Tibor Horváth

   21 napja

   @Laszlo Szabo Igen! Az Aliexpressröl 14$ még megérteném ha Yohaka vagy bánomisén nevesemmi lenne...

  • Laszlo Szabo

   Laszlo Szabo

   21 napja

   És mégfizetett is érte 😆

  • Tibor Horváth

   Tibor Horváth

   21 napja

   Vége valaki észrevette ezt a lityi lötyi vackot. Köszi!

 24. Áron Szukup

  Áron Szukup

  21 napja

  Szia Laci a Samsung nak hogy lehet mondani hogy szeretnám terméket tesztelni

  • Ákos Illy

   Ákos Illy

   21 napja

   Hát írj nekik, hogy szeretnád letesztelni. A viccet félretéve nem hinném, hogy csak úgy odaadnak egy bármilyen készüléket, csak mert te le szeretnád tesztelni. Ha csak nincs egy komoly csatornád, akkor meg kell venned a dolgokat, ha le szeretnád tesztelni.

 25. Hun Honcraft

  Hun Honcraft

  21 napja

  Előbb vetted a Mac Minit, mielőtt kijött az M1 iMac, vagy mi volt az, ami a Mac Mini felé döntött? :D Mert az M1 iMac elég bxszó lett, bár azon ennyi port sincs :D Annyit mondok, hogy pontosan ugyanazok vannak, mint a MBA/13 colos MBP-n Nem értem, miért nem lett picit vastagabb azért, hogy több port meg talán egy dedikált kari is belemehessen :D Asztali gépnél őszintén nem mindegy, hogy milyen vastag? :D

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   21 napja

   Szia, mac minit akartam, amúgy is átmeneti gép addig, míg nem jön az erősebb Apple Siliconos laptop.

 26. mikley gipley

  mikley gipley

  21 napja

  telefonont probáltál vele tölteni? mekkora lenne ha quickcharge és egyéb szabványt is adná helyből.

 27. Zoltán Vaczulin

  Zoltán Vaczulin

  21 napja

  Meglepően kevés modulféle van hozzá. Nincs pl. wifi, ethernet, HDMI stb. modul, és kimaradt a telefon dock is, ami csak egy picivel szélesebb foglalatot igényelne. Ha szétszedem, talán bele lehetne farigcsálni a megfelelő vájatot.

 28. Bence Szőcs

  Bence Szőcs

  21 napja

  Telefont lehet tölteni?

 29. Balázs Gaál

  Balázs Gaál

  21 napja

  Nem, nem mellékes probléma a csomagolás. Engem is rendkívül bosszantanak ezek a kemény műanyagos csomagolások. Én tapétavágó szikével szoktam felbontani őket, mert gyorsan eléletleníti az ollót :-D Amúgy tetszik a HUB, de én nem tudnám kihasználni. Várom az M1-es McMini tesztet is, valamint egy új iMac tesztere is nagyon kíváncsi lennék :-)

 30. Fehér Márton

  Fehér Márton

  21 napja

  Megvan a "Laci vagyok,a Tech2 őt nézitech".... 🥰

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   21 napja

   Ahaaa, érdekes...

 31. B Toth

  B Toth

  21 napja

  Király, mint mindig…. Annyira élvezetes, hogy a többi “szaktársadhoz” képest te értesz is hozzá…..! Köszönet a munkádért!

 32. Coverex

  Coverex

  21 napja

  Kedves Kingston! Nem lehetne, hogy ez az USB hub ne ilyen mocsadék drága legyen? De most komolyan 50k+ a minihubok? Ilyenkor nem értelek Laci, értem én, hogy munkához kell, de akkor is mocsok drága és sztem biztos lennének más megoldások is erre jóval olcsóbban, hasonlóan praktikusan.

  • Laszlo Szabo

   Laszlo Szabo

   21 napja

   Drága és ennyi pénzért müanyagot kapsz 😆

 33. P4TRICCS

  P4TRICCS

  21 napja

  Nekem nagyon tetszik és ötletes találmány de mint aki a könnyen hordozni akarom mi közben pc marad típus vagyok nem kell további holmi amit ki huzgalni és szerelgetni kell 😅

 34. Patrik Nyolcas

  Patrik Nyolcas

  21 napja

  De a legjobb tulajdongsága az, hogy megy az M1 Mac mini színéhéz :D

 35. diego87HUN

  diego87HUN

  21 napja

  Nekem pl. Asus PN50 mini PC-hez tök jó lenne, mert van 2 "felesleges" usb type C portom. A HDMI kábel miatt a hátsó type C-re nem lehet csak ilyen kis méretű csatlakozót dugni, és akkor már előre is hozná a portot. Először azt hittem legalább 70 000Ft az alap készlet ára, de így vállalható. Az mondjuk annyira nem szimpi, hogy eléggé mozognak a dokk egységek benne, ahogy láttam. Mármint amikor pakolászod bele a kártyát, vagy pendrive-ot. De kétségtelen, hogy jó cucc.

 36. DAViD

  DAViD

  21 napja

  Remek videó!

 37. Zoltán Váczi

  Zoltán Váczi

  21 napja

  Annyira nem drága, a Blitzwolf nagy hubja 30k, és az nem moduláris. Jó kis kütyü ez, de én a Blitzwolf hubját venném, nekem nem kell hogy moduláris legyen.

 38. Stand Last

  Stand Last

  21 napja

  Nem sokkal többért van olyan dokkoló, amiben van hdmi, usb, jack, memóriakártya és 6 usb. Ha már ilyen magasabb árban vesz valaki, ez kicsit pazarlásnak tűnik.

 39. Ádám Suszter

  Ádám Suszter

  21 napja

  Szuper volt a videó, számomra ez a termék nem indokolt, nem tudnám kihasználni, de nagyon menő. A képernyőkímélő honnan van? :D

  • Ádám Suszter

   Ádám Suszter

   20 napja

   @László Zoltán Horváth jól néz ki, nehéz normális screensavert találni :)

  • László Zoltán Horváth

   László Zoltán Horváth

   20 napja

   Ez nagyon sok embert érdekelt. Komolyan.

 40. valaki valaki

  valaki valaki

  21 napja

  a fejhalgató tartóról kaphatok egy linek?:)

  • László Zoltán Horváth

   László Zoltán Horváth

   20 napja

   Ott virít rajta a CORSAIR logó szóval ha rákeresel google-en hogy corsair felhallgató állvány akkor ott meg fogod találni😱😱😱😱

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   21 napja

   Egy egszerű fejes tartó, nem kell feltétlen lekoppintani ami Lacinak van!

 41. Barnabás Tifán

  Barnabás Tifán

  21 napja

  Jaj de vártam a következő részt :) ismét szuper videó!

 42. Bollók Csaba

  Bollók Csaba

  21 napja

  Szeretem a Kingston cuccait, de szerintem ez kicsit drága. A Mac Mini amúgy még istenes portok tekintetében, de nyilván kevés lehet ilyen esetben. @Laci: Egy észrevétel a videóhoz: Ha sokat forgolódsz miközben beszélsz, lehet, hogy érdemes lenne egy mikroportot használni, mert hallhatóan "kilépsz" a mikrofon hatósugarából. Egyébként profi videó volt ez is.

 43. Mesterházy Péter

  Mesterházy Péter

  21 napja

  Szia Laci! Redmi 9-re jön az android 11?

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   21 napja

   Google, kb fél percet vesz igénybe... Jön!

 44. Károly Maczosek

  Károly Maczosek

  21 napja

  Köszönjük ezt a videót is

 45. T.Benjamin

  T.Benjamin

  21 napja

  macbookodat lecserélted egy m1-es mac minire?

 46. Balázs Mozgó

  Balázs Mozgó

  21 napja

  Ha a régi gépemet venném alapul akkor jól jött volna, na nem feltétlenül munka miatt, csak szimplán nem kell mindig felállni ide-oda hajlongani hogy elkérjem az USB portot. De mivel a mostani gépen van 13 usb, plusz 1 USB-c 3.1 gen2 így felesleges lenne. Ennyi porthoz csak azt nem kötöm hozzá amit nem akarok.

 47. Hunor Bartok

  Hunor Bartok

  21 napja

  Nagyon jó lett a videó.

 48. Hunor Bartok

  Hunor Bartok

  21 napja

  Egy tip a kingston terméket a legkönnyebb úgy kibontani, hogy egy szikével körbevágod elől a termék mentén. Olyan kics habot kéne csináljanak, hogy egy mikroSD és egy SD, jó lenne a mai laptopokhoz.

 49. Hunor Hudák

  Hunor Hudák

  21 napja

  Èn nem tudnám kihasználni, de az ilyen tartalimgyártóknak mint te szerintem is nagyon hasznos lehet

 50. Kadlicskó Balázs

  Kadlicskó Balázs

  21 napja

  egyszerűen kurva jó 😍

 51. XxMarkopoloxX :D

  XxMarkopoloxX :D

  21 napja

  Hát azert elégge mekgonnyebbiti a munkat, johetnek a reszek meg ggs

 52. Chao San

  Chao San

  21 napja

  Nagyon tetszik. Nem zavaró, hogy egy kézzel nem tudod kihúzni a pendriveot?

  • Chao San

   Chao San

   20 napja

   @Vezér Trójai Nem nagy probléma, de ha kifizetnék 40ezret egy kütyüre, ami azért van, hogy kényelmesebb legyen a munka, ne kelljen már két kézzel bohóckodni.

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   21 napja

   Micsoda probléma!😂

  • Tóth Gábor

   Tóth Gábor

   21 napja

   Szerintem ki lehet.

 53. Márk

  Márk

  21 napja

  Laci Mijen tabletet ajálasz videovágásra meg kicsi jászásra?

  • jános Nagy

   jános Nagy

   21 napja

   Helyesírás különórákat...

  • Ákos Illy

   Ákos Illy

   21 napja

   Pontosan, anélkül elég nehéz egy ilyennek egyáltalán utánanézni is....

  • Márk

   Márk

   21 napja

   @Ákos Illy köszi

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   21 napja

   Én először egy helyes írási szótárat ajánlanám😉

  • Ákos Illy

   Ákos Illy

   21 napja

   Nekem a 2020-as, 12,9 hüvelykes, 4G-s, 512 GB-os verzió van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Csak hát mindennel együtt 800 k

 54. L L

  L L

  21 napja

  Király a videó megint Laci!

Következő