A "legjobb" Mac, amit most vehetsz | Desk Setup #3

Elérkeztünk a Desk Setup sorozat következő epizódjához, amiben azt a "kis" gépet mutatom be, amin a videóimat vágom. Mac mini M1.

Kövessetek minket:
- Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
- Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
- Facebook: goo.gl/WqeizY
- Instagram: goo.gl/Dzp2vD
- Weboldal: goo.gl/9SnNRv
- Twitter: goo.gl/zYw3gU
- Email: info@tech2.hu

Időbélyegek:
00:00 - Boot chime
00:50 - Mindenből van már M1
01:08 - Miért váltottam Mac mini-re, mi a jövő?
02:32 - Unboxing, dizájn, portok
03:14 - Specifikációk | 8 vagy 16 GB RAM?!
03:47 - Problémák
05:09 - Videót vágsz? Proxy media!
05:50 - Benchmarkok, render teszt, zaj, hőmérséklet
06:34 - Összegzés

GY.I.K.
- Te kecskeméti vagy? Igen :)
- Mi az a számláló a háttérben?: www.youtube.com/watch?v=GTxhl...
- Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
- Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
- Hogyan készül egy Tech2 videó?: www.youtube.com/watch?v=m-yOi...

Tagek:
tech2, tech2hu, mac, mac mini, mac mini m1, mac mini m1 bemutató, mac mini m1 teszt, mac mini m1 magyar, m1 mac mini, m1 mac mini bemutató, m1 mac mini teszt, m1 mac mini magyar, macos, mac mini m1 8 vs 16 gb ram, desk setup

Megjegyzés 

 1. Márk Székelyhidi

  Márk Székelyhidi

  Napja

  Mondjuk a Sony-s nyersekkel mindig baj van. A tömörítését semmilyen gép nem szereti. A kimaxolt mac és kimaxolt pc se. Ha lehet, akkor proresbe kell rögzíteni, minden utómunka szebb tőle!

 2. Tamas Giricz

  Tamas Giricz

  2 napja

  HDMI csati a hangot is átviszi? Mekkora min felbontással ajánlott? Gondolkozom rajta, hogy egy 60 colos tv-re kötném HT erősítőn keresztül (kábelmentes beviteli eszközökkel). De csak ha működik és nem kevés neki a Full HD felbontás. (4k-s TV nálam nem pálya egyelőre).

 3. Gábor Tary

  Gábor Tary

  4 napja

  Szia. Mondtad, hogy régebben 8s volt a Photoshop most pedig már 3s az inditása. Az lenne a kérdésem, hogy a mostani iMac 24" 16Gb rammal megérős lenne Photoshop munkára vagy várjak a következő M1X chippes gépre? Tudom nem munkára való gép, de kiváncsi lennék a véleményedre.

  • Gábor Tary

   Gábor Tary

   3 napja

   @Tech2.hu szerinted működne külsős filterekkel is a PS jól?

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   3 napja

   Szia, az én PS igényeimet maximálisan kiszolgálja az M1 is, az A7III RAW fotóival dolgozom.

 4. pzbfcxvefs yhrzpqwdh

  pzbfcxvefs yhrzpqwdh

  7 napja

  1:15 van ott pénz 😄😄

 5. György Előd

  György Előd

  7 napja

  Szia! M1-nél milyen programmal méred a hőmérsékleteket? Nálam minden lejár triallal. Vásároltál rá esetleg teljes időszakot, valamilyen programmal?

 6. Vastag Rudolf

  Vastag Rudolf

  7 napja

  bocs ez tv okosító vagy mini pc ?

  • Enikő Tóth

   Enikő Tóth

   7 napja

   Mini pc

 7. Chris 92

  Chris 92

  7 napja

  Alap játékokra mennyire alkalmas ? Dota 2 ,, leage of legend s? Hasonló nem túl nagy igényű

 8. Dezső Czentnár

  Dezső Czentnár

  8 napja

  A hdmi port 3 hónap után kiment :( (mac mini m1 16 GB 512 GB ssd). Alaplap cseréje, de még várom!

 9. Vonatok Magyarországon

  Vonatok Magyarországon

  8 napja

  Olyan hogy jó ár-érték arányú apple termék csak álmodban lesz😂

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   8 napja

   oké :D

 10. Android Programozói Kör

  Android Programozói Kör

  8 napja

  Nem teljesen értek egyet a videóban elhangzottakkal. Én egy 2018-as Mac Mini-t használok, i7 16GB verziót. Ennek több a portja, vagyis több a lehetőség is. Ennek cserélhető, fejleszthető a RAM készlete, az M1-esnek nem. Habár statisztikák alapján elméletileg 6x erősebb az M1 GPU-ja, mint az Inteles verzióé, érdekesnek tartom, hogy az én 2018-as gépem 3 monitort képes meghatani egyidőben fizikális porttal, míg a tiéd csak kettőt. Tehát jópár dolog van, ami végett én visszalépésnek vélem a 2020-as M1-es verziót. Azért is nem azt vettem :)

 11. Szabolcs Kosa

  Szabolcs Kosa

  8 napja

  majd veszek 2 db-ot ha lesz benne ,,displayport,,

 12. Zebulon Baradlay

  Zebulon Baradlay

  8 napja

  No offense, de akárhány Mac tesztet nézek HUeyeon, az összes csatornán kivétel nélkül a Final Cut meg a PS alapján van az egekbe dicsérve ... csak sztem elfelejtitek, h a userek döntő többsége baromira nem vág videót meg szerkeszt fotót, de annyit biztosan nem, h ennyire felül legyen reprezentálva a review-kban. Az meg külön vicces, h egy videóvágásban ennyire erős gépbe (ami ugye elég sok adat mozgatását feltételezi) 2021-ben nem voltak képesek legalább egy 2.5Gb-es csatolót tenni.

  • Zebulon Baradlay

   Zebulon Baradlay

   8 napja

   @Mórocz Márk Gyula Meg lehetne nézni pl sql szerverrel (is), sztem azt is használnak annyian, mint a Final Cutot ... de játszani 1000% h többen játszanak, lehetne azokkal is tesztelni (tudom, az meg nem igazán van). De én pl (nem apples lévén) sokkal kíváncsibb lennék pl arra, h Rosettával mennyire hasítanak az alkalmazások.

  • Mórocz Márk Gyula

   Mórocz Márk Gyula

   8 napja

   Szerintem azért, mert a tényleges professzionális felhasználáson kívül nincs sok másabb és elterjedtebb igen-igen teljesítmény igényes feladat/szoftver amivel "mérni lehetne". Ezek a dolgok meg kvázi közismertek, viszonyítási alapnak teljesen jók. Amúgy szívesen néznék én is "real world use" videókat mint 276-odjára final cut render időket :D

 13. HUN RaceHunter

  HUN RaceHunter

  8 napja

  Játékra mennyire jó ?

 14. András Vasi

  András Vasi

  8 napja

  Ha én jól tudom az angol Silicon szónak nem a Szilikon a megfelelője, mivel azt szokás a szilopasztra mondani. A Silicon, mint a processzor típusa, "alapanyaga" a Szilícium, mint félfém a periódusos rendszerből. Tehát az Apple Szilícium csipjeiről tudunk beszélni. Csupán fordítás béli hiba, figyelmetlenség.

  • András Vasi

   András Vasi

   8 napja

   @Tech2.hu értem Laci!🙂

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   8 napja

   Ez így van ahogy mondod, szilícium magyarul, de én nem fordítottam le, hanem ahogy ők is mondják Apple Silicon

 15. Beró Kristóf

  Beró Kristóf

  8 napja

  Macszoktad🤣🤣

 16. Rajmund Tóvízi

  Rajmund Tóvízi

  9 napja

  Én 4. Generációs i7-ről váltottam 16gb ramos M1 mac minire. Közel 10 évig használtam azt a laptopot úgy, hogy már folyamatosan táprol ment és monitorra egérre billentyűzetre kellett dugnom mert önmagában semmit nem ért. Egyenlőre sok a hátrány de már most látom, hogy a kövi 10 évre elegendő bármit is csinálok. Ennyi pénzből (390 000 a 16gb ramos) nem tudsz jobbat munkára ,zenére ,videóra filmre. 3-4 játékot már nagyon jol átprogramoztak még az iphone-ok ,ipad-ek miatt. Szoval racsatlakoztattam az xbox kontit és egy teljes értékű játèkélményt kaptam genshin, asphalt, egy két GTA amit megtalálsz a neten DMG formátumba (csak saját felelősségre) azok is eldöcögnek emulált módban, de ezt autómatikusan csinálja nem kell mindenféle programokat letőlteni mint windowsnál. És amiről nagyon nem szoktak beszélni a videósok amit megértek bár jó lenne az a Zene. Amikor megjelent az M1 sok kűlfőldi video szerint nagyon nem fogja jol kezelni a Logic Pro a sávokat. Nem örűltem neki amikor láttam a videókat mert addigra már megrendeltem. Közben pár frissítés kijött és hát mit ne mondjak. Nem tudtam még kiakasztani a Logic pro-t. Úgyhogy hálás vagyok ennek a kis gépnek, nekem sorsfordító.

 17. Tóth Gábor

  Tóth Gábor

  9 napja

  A monitort HDMI-n, vagy Thunderbolt-on keresztül csatlakoztattad? Esetleg tudnál írni róla, hogy mi a különbség a kettő között?

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   A nagy LG monitort HDMI-n, a hordozhatót Thunderbolton. A különbség, hogy utóbbi áramot is biztosít, nem kell külön táp a monitornak, megkapja TB-on keresztül. Ugyanígy ha a monitor TB-os, mellette tápon van, rárakod a Macbookot, akkor egyszerre tölti is.

 18. Tamás Farkas

  Tamás Farkas

  9 napja

  Szia Jó lett a videó. Most gondolkodok azon hogy Apple termékekre váltok igz a számítógépen kívűl már minden apple. A kérdésem az lenne hogy én inkább kód szerkesztőket használok web programozásra. Photoshop Illustrator és XD-t nagyon keveset használok. Mennyire lenne jó választás egy ilyen a 16 GB rammal? Van tárhely bővítési lehetőség benne?

  • Tamás Farkas

   Tamás Farkas

   8 napja

   @Mórocz Márk Gyula Akkor nekem ne igazán érné meg a PC-t lecserélni

  • Mórocz Márk Gyula

   Mórocz Márk Gyula

   8 napja

   Tárhelyet csak külső SSD-vel tudsz bővíteni, vásárlás után nem cserélhető se a RAM se a tárhely. Ha van rá lehetőség akkor 16GB.

 19. Illés Keöves

  Illés Keöves

  9 napja

  Van egy gépem intel 5 10400F-el és 1050 ti-al. Van hozzá mindenem ami király, jó billentyűzet, monitor, egér, füles, de a géppel valahogy nem vagyok megelégedve. Érdemes lenne váltani? Mivel tudom, hogy nem játékra takálták ki, de a jelenlegi van, hogy programokat meg sem nyit.

  • Illés Keöves

   Illés Keöves

   8 napja

   @Mórocz Márk Gyula a windows egy operációs rendszer. Vagy tévedek?

  • Mórocz Márk Gyula

   Mórocz Márk Gyula

   8 napja

   Játékra Windows. Vagy konzol.

 20. bdpst_bcksd

  bdpst_bcksd

  9 napja

  144p 😳

 21. candyflipful

  candyflipful

  9 napja

  Én is nagyon billegtem a váltáson pcről. Nekem mondjuk csak laptop jöhet szóba. Ami meggátolt benne, hogy még a pro is 'port szegény'. Pedig az ára ezzel a teljesítménnyel rendben lett volna nekem, de mire eljutottam volna oda, hogy használhassam a plusz kiegészítőkkel még minimum egy 100ast rá kell dobni és akkor arról nem beszélve, hogy egy rakat kiegészítőt kell cipelni, bedugdosni, ami megöli a hordozhatóságot és benne van a pakliban, hogy valamit otthon felejtek. Szóval ez egy nagy ziccer. Persze értem én, hogy így lehet a legtöbb kiegészítőt értékesíteni a gépekhez, de azért, hogy a pro gépekre sem jut egy dedikált Hdmi vagy displayport csati meg legalább 1-2 normál USB esetleg kártyaolvasó az kellemetlen.

 22. Csaba Varga

  Csaba Varga

  9 napja

  Egy mezei felhasználó mire használja ezt a gépet? Böngészik az interneten? Videó szerkesztésre, iOS és Android befordításra biztosan ez a legjobb, de a felhasználók többsége nem videós, vagy programozó

 23. Ecseri József

  Ecseri József

  9 napja

  Igen csak, ha ezt a kis dobozt veszed, kell hozzá egy kamera, kell hozzá egy billentyűzet, egy monitor, egy egér, egy hangszóró és egy mikrofon, amúgy tényleg jó, de inkább megyek és veszek egy új iMac et abban minden benne van!!!!!✅ Nagy péz kis foci…

 24. Péter Maros

  Péter Maros

  9 napja

  jenki hulladék...

 25. Éva Csatlós

  Éva Csatlós

  9 napja

  "Sziasztok Laci vagyok és a Tech2t nézitek" hát ez hova lett? 🤷 (Oke tudom, ez nem a maccal kapcsolatos, de hiányzik😅)

  • oON0vAOo

   oON0vAOo

   9 napja

   Elvitte a VR

 26. Maxi Gabriel

  Maxi Gabriel

  9 napja

  Ez nagyon jó választás volt! M1 👍👍👍

 27. Ste Mgbf

  Ste Mgbf

  9 napja

  Jó amit mondasz a proxy médiáról de itt 100 bol 1 ember tudja mi az...

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   Arról tudok beszélni, amire én is használom a gépet, ezért gondoltam megemlítem, hátha valakinek hasznos lesz :)

 28. MediDev

  MediDev

  9 napja

  miért jobb a trackpad mint az egér?

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   Megszokás kérdése. Macbookon trackpaddel vágtam, hozzászoktam

 29. Roland Csuka

  Roland Csuka

  9 napja

  A 8gb-os verzió sajnos nem időtálló modell videóvágás terén

  • Roland Csuka

   Roland Csuka

   8 napja

   @Nyílméreg Béla az a baj h egy -egy anyag 100-250gb-nyi adatot takar Nagyon sok réteggel és pluginnal illetve a lut-okkal és akkor már kevés a rendereléskor De bedolgozásnál tényleg nem érdekli,hogy prores vagy RED Raw akár bmpck raw Nagyon vàrom,hogy milyen lesz a 16”os macbook pro

  • Nyílméreg Béla

   Nyílméreg Béla

   8 napja

   @Roland Csuka Én sokat vacilláltam ezen hónapokkal ezelőtt, rengeteg tesztet elolvastam, próbálgattam más gépét, végül osztottam-szoroztam és egy 8GB-os tök alap M1 Macbook Airt vettem, mert nem ért meg plusz százezret nekem az a plusz 8GB vagy a Pro. Nem bántam meg mert brutàl gyorsan dolgozik videó vágásnál. 4K videókat szerkesztek vele és bőven lekörözi a 16 GB-os Prot amit eddig használtam. Nem tudtam még eddig megizzasztani. ツ Szerintem a 16GB legfeljebb annak kell aki 6-8K videókkal akar foglalkozni.

  • Roland Csuka

   Roland Csuka

   9 napja

   @Nyílméreg Béla Igen az igaz...de én ha vennék vágásra csak 16 gb memóriával vennék

  • Nyílméreg Béla

   Nyílméreg Béla

   9 napja

   Az M1 chip egész máshogy kezeli a memóriát, nem az inteles fejjel kell gondolni rá. Ebben a 8GB kb annak felel meg mint egy inteles procinál 16GB vagy még több... ツ

 30. knoskamatee

  knoskamatee

  9 napja

  2K felbontású videókra akkor piszok jó lesz proxy nélkül is ez azt jelenti. meg is van az új gépem akkor! 😎 persze 16 giga rammal.

  • knoskamatee

   knoskamatee

   9 napja

   felzabálják a pluginok, ennyi. a Boris FX csoda plugin csomag, a Neat Video-n át mind rengeteget eszik. ha ezeket több sávon, több nézetben alkalmazom, pillanatok alatt elfogy. ha nem rövid félórás videó van terítéken, hanem 2 órás, akkor méginkább elfogy hamarabb, mert az elnőnézetet nem tudja hova tölteni és irgalmatlan módon elkezd akadni.

  • Nitro Zeusz

   Nitro Zeusz

   9 napja

   Igen, én ezt értem. De kérdezem mégegyszer, akkor miért kéne 16 gigás?

  • knoskamatee

   knoskamatee

   9 napja

   ha kisebb 4K-ra elég Lacinak a 8 giga (nem színez, nem csinál 3D-s cuccokat), akkor 2K-nál pont bírni fogja a komolyabb terhet. egyébként is 32gb lenne az igazi a multicam projektek miatt, de olyan durva dolgokat én sem csinálok, hogy igényeljem jelenleg.

  • Nitro Zeusz

   Nitro Zeusz

   9 napja

   Ha a 2k-s videók vágására tökéletes a 8 gigás akkor miért kell 16 giga ramos? Xdd

 31. Zágonyi Márkó

  Zágonyi Márkó

  9 napja

  Köszi az infókat. Valamikor várható az új iPad-ről videó? :))

 32. Laskai Tamás

  Laskai Tamás

  9 napja

  Munkára ez eléggé gyenge. Azert meg tul draga. 16 GB RAM az minimum!

  • Roland Deák

   Roland Deák

   8 napja

   @Laskai Tamás ARM alapú chip. Hatékonyabb és jobb, mint az x86 architektúra. Telefonokat se tudod fejleszteni. Hardver és szoftver nagyon jól van optimalizálva. Ez nagyobb előny, mint millió különféle asztali pc-re optimalizálni minden programot és az élmény, hatékonyság nem lesz ugyan olyan. Esetleg most szeretnél gépet építeni, akkor túl zsebbenyúlós, mert jobb konfigot 3-4x-es áron fogsz tudni megvenni jelenleg még használtan is. Tavaly vettem egy RX 590 8Gb vga-t 50 ezerért, idén adtam el 200 ért. Régi gépemen 28 mp alatt voltak használatra készek az Adobe termékei, most kb 3 másodperc és ez nagyon jelentős különbség.

  • Laskai Tamás

   Laskai Tamás

   8 napja

   @Roland Deák Mihez kepest? Na meg itt alapbol a koncepcio nalam elhadalt. Egy rehebbi macet meg fejleszthettel. Ezt sose fogod mar. Majd adhatod el. Persze rz az Apple terve. Nekem amugy is keves lenne mert Threadripperes gepem van, ezzel meg egy Mac sem versenyez ha igen akkor 3x áron.

  • Roland Deák

   Roland Deák

   9 napja

   @Mandro Expa nyugodtan megkereshetsz bárhol és beszélhetünk. deakmediait@gmail.com írj ide és adok egy személyesebb elérést.

  • Mandro Expa

   Mandro Expa

   9 napja

   @Roland Deák Döbbent amit írsz :) Én a 2T változatot néztem ki 16GB rammal de az már elég drága. Írhatnék neked valahol? Lenne pár kérdésem ha nem zavarlak.

  • Roland Deák

   Roland Deák

   9 napja

   @Mandro Expa legtöbbszőr lightroom, photoshop, capture one trió és chrome átlagosan 10-20 lappal megy. Az általad fent említett 4-est is szoktam egyszerre használni. Semmi porblémát nem vettem még észre, csak kell egy jó és gyors külső ssd az adatok tárolására. Sokkal gördülékenyebben és folyamatosan tudok rajta dolgozni, mint a régi épített Windows pc-men.

 33. SAM I AM

  SAM I AM

  9 napja

  khm... Te Laci Te... miért nem látni, amit irtam? D: letiltottál?

  • SAM I AM

   SAM I AM

   9 napja

   @Vezér Trójai nem szoktam alpári lenni. Nincsenek rasszista megnyilvánulásaim se, mi lehet más, ami gondot okozna? D:

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   9 napja

   Vannak kifejezések amelyeket nem írhatsz le, mert törlödik a kommented!

  • SAM I AM

   SAM I AM

   9 napja

   @Fülöp oh... hát te? :D irtam egy kommentet egy másik fiókról, azután beléptem vissza a sajátomra kicsivel később, gondoltam megnézem jött-e bármi válasz rá, de erről már nem látni. Nem tudom miért lehet ez. Elvileg, ha a csatorna tulajdonosa bannol egy kommentelőt, akkor ő irhat, de azt rajta kivül senki más nem fogja látni. Ezért kérdezem. xd

 34. just a fan

  just a fan

  9 napja

  " Ami btw egy kupac kaksi." -Laci, 2021

 35. Gsm Brett

  Gsm Brett

  9 napja

  Nekem is késik a hang, elmegy, váltogatni kell ez elég kényelmetlen én paralelt használok halál vele igaz megy mint a szél de a hang az bosszant!

 36. Hun Honcraft

  Hun Honcraft

  9 napja

  0:54 M1-es Apple Watch, Airpods, Apple TV és Airtag és iPod Touch sincs

  • Mórocz Márk Gyula

   Mórocz Márk Gyula

   8 napja

   @Tech2.hu M1 Apple pencil...

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   Seriously? :D

  • knoskamatee

   knoskamatee

   9 napja

   most így belegondltam… M1-es AirTag. aaaaa, kegyetlen lenne! :D

 37. Dániel Nagy

  Dániel Nagy

  9 napja

  Nekem szerény személyem szerint baromi jó kis PC de az lenne a kérdésem hogy gamelésre anyánlod és komoly munkára? Válaszodat köszönöm

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   ha játékra keresel gépet, akkor Windows masinát vegyél, macOS-re nem fejlesztenek túl sok játékot. Streaming szolgáltatásokat lehet használni, de nem sok natív cím van.

 38. Gyula Acs

  Gyula Acs

  9 napja

  +50 rongyért egy külső ssd min 1tb nem árt akkor hozzászámolni 😊

 39. Bollók Csaba

  Bollók Csaba

  9 napja

  Jelenleg tényleg ez a legjobb ár/érték arányú Mac a piacon, én is kipróbáltam nemrég. A gyári perifériák nekem kényelmetlenek voltak (és baromi drágák is), de vannak olcsóbbak is hozzá. Monitorból bármi jó, amin van HDMI és a perifériának is ott a 2x2 USB. A macOS se volt annyira idegen a PC után mint az iOS az Android után. Aki használt már linuxot, elboldogul.

 40. szuper kölyök

  szuper kölyök

  9 napja

  Ezt mennyire tudom videójáték programozásra használni (vagy mit ajánlanál programozásra 300 000ft alatt? Csak mini pc vagy laptop jó de nem a hordozhatóság miatt.)

 41. mikr0bi

  mikr0bi

  9 napja

  Hello. Boot idő?

  • Mandro Expa

   Mandro Expa

   9 napja

   Nincs...

 42. Zso Zso

  Zso Zso

  9 napja

  almás..... nem kell

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   9 napja

   Köszönjük!

 43. Milán Kosaras

  Milán Kosaras

  9 napja

  Szia Laci! Az Office programokat az M1-es készülékekre is meg kell vásárolni, vagy letölthető az App Store-ból és teljes verzióként használható?

  • Csaba Izsák

   Csaba Izsák

   9 napja

   Letöltheted app storeból, csak kell egy office 365 előfizetés hozzá

 44. Percival_hun

  Percival_hun

  9 napja

  A legkisebb mac, és az amelyiken a legtöbb port van 😂

 45. Peti Varga

  Peti Varga

  9 napja

  Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, soha nem használtam ezidáig semmilyen apple gépet, de csak a saját apple által kiadott perifériákkal működik?

  • Tamás Majoros

   Tamás Majoros

   9 napja

   Egy Logitech K380 bill-el es egy Logitech Pebble mouse-al hasznalom, soha nem dobta el a bluetooth kapcsolatot.

  • Csaba Izsák

   Csaba Izsák

   9 napja

   Egy 30 fontos veztéknélküli egér billentyűzet kombót használok december óta, és semmi baj nem volt,míg a magic mousera és billentyűzetre rengeteg panasz volt,hogy ledobálja a bluetooth kapcsolat.

  • Kovacs Zoltan

   Kovacs Zoltan

   9 napja

   Nem, nekem sem Apple perifériáim vannak és minden tökéletesen működik.

  • Peti Varga

   Peti Varga

   9 napja

   @Tech2.hu köszönöm szépen a választ

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   Szia, nem én is Keychron K2 billentyűzettel használom, illetve működik vele a Logitech MX Masters 3 egér is.

 46. Mesterházy Péter

  Mesterházy Péter

  9 napja

  Szia Laci! Redmi 9-re mikor jön az android 11?

  • Mesterházy Péter

   Mesterházy Péter

   9 napja

   @Tech2.hu köszi

  • Tech2.hu

   Tech2.hu

   9 napja

   Szia, kettőt és könnyebbet :) Fogalmam sincs. www.gizmochina.com/2021/06/02/redmi-9-prime-android-11-update-china/ Kínában elvileg már létezik az update.

 47. Kristóf Nagy

  Kristóf Nagy

  9 napja

  Hülye kérdés de lehet rajta fivem-ezni?

 48. Tech2.hu

  Tech2.hu

  9 napja

  Furcsa, hogy 360p-nek mondjátok, már feldolgozta a HUeye, amikor beidőzítettem. Frissítsetek rá vagy várjatok pár percet és mehet a 4K :)

 49. róbert pap

  róbert pap

  9 napja

  Aki még nem töltött fel videót youtubra az nem tudja hogy pár percbe is beletelik mire magasabb minőségben is megtekinthető lesz.

 50. Tech2.hu

  Tech2.hu

  9 napja

  Szeretnétek látni egy videót az asztali gamer PC-mről is? Lájkkal jelezzétek, ha igen és akkor én is látom, hogy mennyire van erre igény :)

  • huncutpicur

   huncutpicur

   7 napja

   Én nagyon örülnék neki!

  • Áron Mór Székely

   Áron Mór Székely

   9 napja

   igen

  • Donát Hruskó

   Donát Hruskó

   9 napja

   Igen

  • Aventus

   Aventus

   9 napja

   Igen! Továbbá, lennél oly kedves és megmondanád, hogy milyen széked van?

  • Garaj Lenard

   Garaj Lenard

   9 napja

   Igen

 51. András Nagy

  András Nagy

  9 napja

  Mérges vagyok az Apple-re és a Microsoftra. Akarok venni majd egy M2-es vagy M1X-es Macbookot, főleg, ha tényleg olyan erős lesz, mint mondják. De nálam feltétel lenne, hogy bootcampel rá lehessen tenni a Windows ARM verzióját. Szeretnék új dolgokat kipróbálni, de én nagyon szeretem a Windowst. Parallels kacat, nem akarok teljesítménycsökkenést.

  • Nyílméreg Béla

   Nyílméreg Béla

   9 napja

   😂😂

  • Vezér Trójai

   Vezér Trójai

   9 napja

   😂

 52. Fehér Márton

  Fehér Márton

  9 napja

  Ohh interesting

 53. Máté Boros

  Máté Boros

  9 napja

  Aljáról elsőnek a kolis elektromos rezsók jutnak eszembe

 54. BP Team

  BP Team

  9 napja

  360p laci??

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 55. Dome Balint

  Dome Balint

  9 napja

  360 p ??

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 56. Boros László Ádám

  Boros László Ádám

  9 napja

  Azért van 360p mert még nem dolgozta fel a HUeye a HD-t

 57. lego mániákus man

  lego mániákus man

  9 napja

  Gg

 58. lego mániákus man

  lego mániákus man

  9 napja

  B

 59. Dániel Czapák

  Dániel Czapák

  9 napja

  360p? Laci mi van?

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 60. Fehér Márton

  Fehér Márton

  9 napja

  Miért csak 360p? Bocsi ha nem tudok valamiről ezért kérdezem.

  • Mandro Expa

   Mandro Expa

   9 napja

   2160p érhető el!

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 61. Picsabaszo12 Bitchfucka

  Picsabaszo12 Bitchfucka

  9 napja

  Ja, 360p?? WTF???

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 62. László Mészáros

  László Mészáros

  9 napja

  Miért csak 360p van?

  • Titusz Szabó-Veres

   Titusz Szabó-Veres

   9 napja

   Még nem dolgozta fel a youtube

 63. RedRone

  RedRone

  9 napja

  360p😳

Következő